In het centrum van Knokke, daar is waar u wenst te zijn, te wonen, te genieten. In een gebouw waar tijdeloze architectuur en energiezuinigheid centraal staat komen 9 appartementen en 1 woning. Vloerverwarming en warmtepompen zijn standaard voorzien, u voelt het al, Camille is het ideale project voor mensen die genot en gebruiksvriendelijkheid centraal zetten in hun dagelijks leven.

Fietsen, dat doet u in Knokke met een glimlach. Tussen het groen van de polders of aan zee, elke inademing van gezonde lucht zal u nog meer het gevoel geven dat u op de juiste plek beland bent. Na een gezellige fietstocht kan uw fiets veilig in de voorziene fietsberging staan. Uw auto kan u met een gerust hart achterlaten in de ondergrondse parking.

De appartementen worden voorzien van zonnige zuid gerichte terrassen. U hoeft het raam maar open te zetten en het vakantiegevoel komt tevoorschijn. Elk appartement wordt volledig afwerkt met hoogwaardige materialen. Elke leverancier is met zorg uitgekozen zodat u op uw beide oren kan slapen.

 

Team: Architectenatelier DBA, Atlas, RACO, PS Acoustics