Op wandelafstand van de Grote Markt te Sint-Niklaas ligt het project De Drie Linden, genoemd naar de prachtige lindebomen die voor het gebouw staan.

Het nieuwbouwproject bestaat uit 12 appartementen verdeeld over drie woonlagen. Alle appartementen, voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers, hebben mooie, zuidgerichte terrassen. De appartementen gelegen op het gelijkvloers genieten van een tuin. Parkeren kan je achteraan op het perceel in de, met een groen dak, overdekte garage. Tevens bevinden zich hier een fietsenstalling en een afvalberging.

Bij het ontwerp van het project De Drie Linden werd er in het bijzonder aandacht besteed aan de architecturale uitstraling en de duurzaamheid. Zo werd het project uitgerust met zonnepanelen, een groendak en een regenwaterrecuperatiesysteem. Er werden hoogrendementsketels, vloerverwarming en een mechanisch ventilatiesysteem, systeem D, geplaatst. Het nieuwbouwproject voldoet hiermee aan de huidige energienormen en kan zich een Bijna-Energie-Neutraal of BEN-gebouw noemen.

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en op een kwartier wandelen van het treinstation van Sint-Niklaas, is het project De Drie Linden ideaal gelegen in de nabijheid van winkels en scholen.

De Drie Linden, dat is thuiskomen en genieten.

Elf appartementen behoren reeds toe aan hun toekomstige bewoners. De oplevering van het nieuwbouwproject is voorzien tegen eind 2021.

Team: Marievoet & Breynaert, Bureau Van Ransbeek

Aannemer: Herweyers

Periode: 2020-2022