THERE IS NO PLANET B

De huidige en toekomstige normen verplichten ons om duurzaam te bouwen. There is no planet B, we kunnen beter vandaag handelen dan uit te stellen naar morgen. We kiezen er bewust voor om verder te reiken dan de huidige norm. Zo installeren we waar het kan warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat de toekomstige kopers een lagere energiefactuur hebben en we bouwen hierdoor milieuvriendelijker.

Live Smart values

Respect – Decency is the new punk
We hebben respect voor alle belanghebbenden. Of het nu onze investeerders, architecten, technische adviseurs of aannemers zijn, maar ook de omgeving waarin we leven. We hebben ook veel respect voor de toekomstige bewoner van onze nieuw gebouwde woningen.  Kortom, we geloven in langetermijnrelaties met de mensen waarmee we werken en voor wie we werken.
Lees meer

Architectuur – Don’t be eye candy be soul food 
Projectontwikkeling is inherent verbonden met architectuur en stedenbouw. Je kan geen gebouw oprichten zonder een impact te hebben op de omgeving. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we dit zo kwalitatief mogelijk doen. Wij zetten een overleg met de dienst Stedenbouw aan het vertrekpunt van het ontwerpproces. Verder zijn wij bij Live Smart van mening dat de essentie van een gebouw haar functie is. De architectuur van een Live Smart project start steeds vanuit de functie en niet vanuit het gevelontwerp.
Lees meer
Duurzaamheid – There is no planet B 
De huidige en toekomstige normen verplichten ons om duurzaam te bouwen. There is no planet B, we kunnen beter vandaag handelen dan uit te stellen naar morgen. We kiezen er bewust voor om verder te reiken dan de huidige norm zo installeren we waar het kan warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat de toekomstige kopers een lagere energiefactuur hebben.
Woonkwaliteit – Do what is right not what is easy 
Hoe beleef jij je woning? Ben je tevreden van de woonkwaliteit? Voldoet het aan je verwachtingen en woonbehoeften? In onze visie staat woonkwaliteit en -beleving centraal. Bij Live Smart hechten we hieraan evenveel belang als de louter technische criteria. Dit zorgt ervoor dat we verder kijken dan enkel het aanbod – het appartement, de woning, de studio, het winkelpand, het kantoor – en het steeds in de context van de eindgebruiker, hetzij de bewoner of de ondernemer, plaatsen.
Lees meer